Let's "farm"

Flame area.This thread is 90% unmoderated. Some abusive threads will be moderated.

Re: Let's "farm"

Postby PsyCho » Thu Jul 30, 2009 2:43 pm

all server can have your gf, but too ugly :-| nobody wants.
Image
PsyCho

Postby Metallian » Fri Jul 31, 2009 7:15 pm

Parvo imam ogromen problem s igrata,kogato se logna me ishvarlia vednaga,osobeno s Metallian.S edin daggerist uspiah da se zadarja kam 1 min kolkoto da dam niakoi neshta na Mails,no pak me metna i stava vse po losho.Ako uspeq da fixna igrata tvarde e vazmojno i da se zavarnem pove4eto ot nas na tozi server,vapreki 4e sme top s84 na segashnia det igraem i sme s po 3 rebirtha i orajia na +++++,bih kazal 4e servera e tvarde sku4en i tvarde farmerski,o4akvah po pvp server za x50 rate a se okaza 4e po goliam farm se nalaga tam ot kadeto i da bilo.Osven 4e napalnih klana s razni deca det mi kasat i nervite.
Taka 4e ako oprava igrata ili shte dam nqkoi neshta na Ico i mailsa oshte ili shte se varnem da igraem.Kolkoto do tva dali znam akounta na toia koito otkradna neshtata shte kaja NE,znaeh go no sled krajbata i za jalost ne beshe edinstvena (bqha otkradnati neshta i vatre v klana i ot drugi 4arove daje bqha smeneni i kam 3-4 paroli na geroi),vaprosnoto lice smeni pasovete na svoite geroi,daje se samniavam 4e niakoga shte iskam da go vidq,ne zaradi igrata a zaradi drugi li4ni jiteiski gluposti det mi napravi.No show must go on,taka 4e o4akvaite me skoro po ednata ili drugata pri4ina.
Teglih na novo igrata v4era sega updatvam ma mi dava 4esto errori i nz kolko she prodalji.
Metallian

Postby LEPER » Fri Jul 31, 2009 7:53 pm

pogledni sekciite za Game Guard moje tam da e problema, Lilko ima6e su6to problem sus update no si smeni IP v drivers papkata i vsi4ko trugna.
LEPER

Postby teodorlackov » Fri Jul 31, 2009 8:01 pm

Osven tova i ima nov host za clienta tuka, tegli updatera nanovo (imam predvid rumunskiq).
ING: SinnEater - 85 Female SoulHound
Clan: Aegis
Ally: Empire
Image
teodorlackov

Postby SSForce » Mon Aug 24, 2009 10:49 am

Ok nqma zna4enie stanaloto stanalo i az vikam da se zavru6tame 4e tuka pone stava6e fun dokato mi6kite ne se bqha razbegali.E sega se vurnaha ve4e kato pluhove vuzpolzvaiki se ot tupoto kalkulirane na M.atakata tuka ma nz.Lqtoto all sme po moreta rabota i t.n ma az sega se vurnah ot pravec i misla da za4esvam i da subera ot stariq server nqkoi dr 4ovek.6te se opitam i da pomolq BS malko da prerazgleda nqkoi ne6ta za da se balansira servera ma 6te vidim ako iska iska ako ne zdrave da e.Na toq deto playkame s vesper na +16 i all skills kakto i teq na 83 lvl dava6ti 5% o6te M ataka i cast i mage frenzito i all vuzmojni buffs 1 SS pravi max 25-30k k m ataka taka 4e tuka da se lujem 4e s arkana 6e mi ima 40k malko e pozavi6eno ma karai nqma zna4enie az sum tuk za funa a i kato gledam statsa na teq le6nici az na maga si za RB sove iam po-ve4e PvPta:)
SSForce

Postby LEPER » Mon Aug 24, 2009 11:46 am

mdammm ma i servera po4na da se pulni i da stava fun okolo 500 4oveka sa ON ve4er...
LEPER

Postby SSForce » Tue Aug 25, 2009 9:07 am

E gl hf all 6te se radvam da poigraem o6te malko do sledva6toto im razbqgvane ot servera :D A to povqrvai mi 6te stane.Epone na all e qsno 4e ne be6e Dartakan pri4inata da leftnat.Lo6oto e 4e po-=ve4eto novi igra4i sa malko poprekarani s toq ench na skilla.Dosta si napravihme skilovete na +30 no kato gledam shanca ve4e e dosta nadole e tva ne e priqtno v igrata i 6te bude mnogo trudno na dosta novi igra4i da se adaptirat tuka.Za6toto povqrvai mi trudno se trugva da igrae6 vs charove koito samo zaradi ench na skilla mogat da ti izbiqt cql clan s S grade na 80 lvlDano BS pomisli i za tva.Az sum gotov za blagoto na igrata da opravi chansa i ako trqbva da smukne na all skillovete.Moite sa su6to enchnati i az 6te sum su6to ot poturpev6ite,no vseki nov koito vlezne i se sbie s nqkoi koito 6te mu vkara +30 stun i 6e mu sloja 10k cryt nqma da mu e priqtno i 6te se 4uvat pak prikazki 4e ima bugeri megadonateri i t.n.No ot druga strana BS napravi li tva mi6letata pak 6te leftnat budete sigurni :D
SSForce

Postby LEPER » Tue Aug 25, 2009 9:20 am

govorili sme po taq tema, dartakan be6e vinoven za overbuffa, a tova ne e priqtno za koito i da bilo... a razlikata m/u +15 i +30 ne e ne6to neveroqtno men stun +30 dosega ne me e lovil taka 4e ne e problem tova...ma trqbva da premestim temata v druga sekciq 4e pak 6te po4nat da se valnuvat tuka kakvo si govorim
LEPER

Previous

Return to PvP