by stig » Sat Mar 13, 2010 11:58 pm
Witam Panowie
Jak zwykle bedziemy sobie tu wypisywac bzdety o tym co to stracimy,a czego nie:) Napiszcie mi prosze co sie zmieni jak alko nie bedzie razem z eagis?
Zabiora wam itemki?:) Piszecie też, że polacy to kiepska sila na serwie. Jakoś tego nie widze - bo obok rumunków jesteśmy najliczniejszą populacją. Napisze wam tak, żeby nie przeciągać - każdy mocny klan na serwie ma maks 5 wypasionych graczy, biorąc pod uwagę łatwość zdobycia sprzętu, załóżmy, że pozostali są na tym samym poziomie. Jak potrafię wymienić więcej niż 5 mocnych polaków:) Wystarczyłoby jedno hasło i trochę organizacji i gwarantuje wam panowie, że możemy pomieszać na serwie. A w jakim klanie kto będzie? Dla mnie bez różnicy - jeżeli się zgadzacie to MUCHAR, CYCU, HANSSA,LOWCAJELENI,REJU OSAMA, RABARBAR z chęcią dołączą do ALKO. O sobie nie piszę, bo to oczywiste. Jedyne czego nam brakuje to support z prawdziwego zdarzenia - ale napewno się coś skołuje. Mam nadzieję, że nie piszę tego tylko po to, żeby mnie palce troche pobolały. Wszystkie narodowości są w stanie grać razem i bronić się nawzajem, a polacy prowadzą największe wojny między sobą.