pentru inferno si seraphins

Romanian

Moderator: Advanced users

Re: pentru inferno si seraphins

Postby Radu » Tue Feb 08, 2011 5:34 am

Calm oameni buni...calm e doar un joc.
Puteam alege alta stategie, jucand healer si Ol, dar am jucat Sk si Titan. E doar un joc, trece, luna/anul viitor poate veti castiga castelul, tot un joc ramane.
Pastrati-va sanatatea asa cum e ea acum, nervii fa duc la boli diverse, calmati-va. E spre binele vostru
Ruleta, n-ai de ce sa fii suparat, infinity spear au doar cativa de pe server.

PS in legatura cu putain, ai uitat sa spui ca daca juca, in locul lui Buba intra Smrt. Nimeni nu s-a rugat de nimeni, a fost ceva de genul: daca te mai inscrii, intru cu Smrt :) Daca faci un calcul scurt am variante(caractere) sa nu pierd vs Putain.
PPS Am pus-o si eu la fel cum ai pus-o si tu.
PPPS Amandoi stim ca intre mine si Putain nu sunt conflicate si ne respectam. Sa nu crezi ca poti baga raca intre noi.
Radu

Postby skyhawk » Tue Feb 08, 2011 9:46 am

corect radule, imi place cum gandesti, dar unii dintre noi nu stiu cand sa piarda, nu accepta acest gand ca pot pierde

its just a game :)))) iar ala cu plm ia scoateo sa vedem chiar ai asa ceva ??? toxy parca tu esti cu plm hai sa vedem daca ai asa ceva... ca vad ca nici macar bun simpt si sa jucati fairplay nu puteti, si da recunosc eu dau pvp cancel am avut profesor bun, ms radule :D va pup pe toti

PS invatati sa pierdeti, sa va ridicicati, sa va scuturati si sa dati mana
GuN wrote:Regarding Topic's Title - Darkside's war is down for 1-2 months

ImageImageImage
skyhawk

Postby Strumphyta » Tue Feb 08, 2011 12:30 pm

Sky tu sa vb de fairlplay cand o sa fim macar toti egali ,iar la siege cand toti (mai bine zis majoritatea din war sunt donati pana in dinti 70% din war sunt donati ,iar 30 % au iteme luate de la alti donatori sau le-au facut ei dar si acolo sansa scade ) iar cuvantul "plm " eu il folosesc ca semn de punctuatie "!" si sa iti zic de ce ,si iti poate confirma Quasar ,eu nu am zis absolut nimica in timpu siegeului chiar daca mi-am luat debuff de 3 ori,am tacut din gura si am vorbit doar pe clan chat si pe ally chat sa va rupa curu cine poate si sa va dea debuff pana nu mai puteti.Dar daca majoritatea dintre voi faceti gat pt un cacat de skil precum debuff,iar voi stati inarmati pana in gat cu arme +15 si armuri +12 si jwls la fel ,si cand muriti faceti gat ca nu mai aveti buffe atunci dati dovadaca CA VOI NU STITI SA PIERDETI.Cum zicea si bs de multe ori "donezi ca sa nu fi prost in fata celorlati,pt ca esti slab si vrei sa devi mai bun "eu am tacut demult timp cu raca asta dinte player vs donator (nu zic de tine sky ) dar cum am mai zis 70 % donatori si 30% iteme luate de le donatori sau le-ati facut voi .Este un skil care se ia fffoarte greu ,pt ca tre sa fie hero si nu stiu multi care au acest spear.
Dupa cum vezi nu am mai folosit ca semn de punctuatie acum "plm " dar am sa o folosesc daca e nev.Dupa siege nu am comentat nimica nu am zis nimica ,dincontra l-am felicitat pe Quasar.Asta inseaman fairplay Sky !!!!! nu ca ati luat debuff(ca am luat debuff) si acum hai domnule sa nu mai facem asa pt ca sufera restu. Ati mai bagat acum in palmares 2 kamaeli donati pana in gat bravo voua :) si mai ziceti de psy ca e preten cu gm-ul dar vad ca donatorii numa in war se duc ...oare de ce ?:))) le place stema ?:))))))

Cu respect Toxicity(Clan Leader PN )
Strumphyta

Postby mattyas » Wed Mar 09, 2011 6:50 pm

Din cate stiu, poti pune pvp pe orice spear si ai cancel fara hero ;)
Be the Best & fuc K the rest !

Image
Image
Image
mattyas

Postby cacamaca » Thu Mar 10, 2011 7:17 am

PS in legatura cu putain, ai uitat sa spui ca daca juca, in locul lui Buba intra Smrt. Nimeni nu s-a rugat de nimeni, a fost ceva de genul: daca te mai inscrii, intru cu Smrt :) Daca faci un calcul scurt am variante(caractere) sa nu pierd vs Putain.
.[/quote]
SI stii ca primul healer care are in cap sa iti dea heal cand vii in frenzy te bate de te caci pe tine cu tot gearul tau.

Nu iti fa impresii ca nu stiam cum sa te bat. Dor nu ne-am mai intalnit de cam mult timp.
:) Oricum .. titanul e bun dar nu e imba. (la fel cum am demonstrat ca nici pakete nu era imba cu putin gear desigur).
Mamaitza wrote:bad cacamaca, bad :)))
cacamaca

Postby cacamaca » Thu Mar 10, 2011 7:22 am

Strumphyta wrote:Sky tu sa vb de fairlplay cand o sa fim macar toti egali ,iar la siege cand toti (mai bine zis majoritatea din war sunt donati pana in dinti 70% din war sunt donati ,iar 30 % au iteme luate de la alti donatori sau le-au facut ei dar si acolo sansa scade )

M-ati albit undeva cu vorbele voastre depsre donatori.
Feda / smrt / whisp / stigmatta si inca cativa de la voi ai itteme de donatori.
Ca le-au donat ei sau le-au primit sau le-au facut solo, armele +15 / +16 / si armuri +biju +10 / +12 sunt iteme de donatori,
Deci nu ma mai albi atat cu vorbele tale. fiecare ally are oamenii lui care joaca de mult si care printr-un mod sau altul au iteme +++++
Tu esti cam incapabiul sa ai si suferi ... sufera frate si lasa-ne.
Mamaitza wrote:bad cacamaca, bad :)))
cacamaca

Postby Radu » Thu Mar 10, 2011 8:48 pm

cacamaca wrote:
Strumphyta wrote:Sky tu sa vb de fairlplay cand o sa fim macar toti egali ,iar la siege cand toti (mai bine zis majoritatea din war sunt donati pana in dinti 70% din war sunt donati ,iar 30 % au iteme luate de la alti donatori sau le-au facut ei dar si acolo sansa scade )

M-ati albit undeva cu vorbele voastre depsre donatori.
Feda / smrt / whisp / stigmatta si inca cativa de la voi ai itteme de donatori.
Ca le-au donat ei sau le-au primit sau le-au facut solo, armele +15 / +16 / si armuri +biju +10 / +12 sunt iteme de donatori,
Deci nu ma mai albi atat cu vorbele tale. fiecare ally are oamenii lui care joaca de mult si care printr-un mod sau altul au iteme +++++
Tu esti cam incapabiul sa ai si suferi ... sufera frate si lasa-ne.

sa-i spui asta si lu` skyhawk ca el nu intelege.
Radu

Postby skyhawk » Fri Mar 11, 2011 9:27 am

alo radule eu am zis ce zic pt ca sunt unii cretini care ii aud lool nu l-ai omorat pe smrt ?? sau ceva de genu loool sky ai puso asta cand ma vad la oly - din cauza asta zis ca nu ma pun cu donatorii dar ma voi pune cu ei cand voi reusii sa am set+12 si arma +15
GuN wrote:Regarding Topic's Title - Darkside's war is down for 1-2 months

ImageImageImage
skyhawk

Postby blacksea » Fri Mar 11, 2011 7:27 pm

flame in sectiune de pvp.
closed.
blacksea
Site Admin

Previous

Return to Non-English