Doamne da cata prostie mai poti debita, hahaha.
Iar scrii fara subiect si predicat.. fara aliniat si semne de punctuatie si imi dai mie lectii ca sunt incult ?!?!?!?!?
Daca sunt atit de incult de ce cand te-ai certat cu rares ai venit sa te iau la mine in clan ?!?!:)
Daca sunt incult si prost si vorbesti de mine, de ce iti era lene sa loghezi un dwarf sa iti faci niste shoturi si veneai si craftai la noi in clan hall si altele si altele.. si pe urma culmea tot tu sari cu gura mare.. cand aveai nevoie de ceva stiai sa vb frumos si sa te rogi, de cand te stiu ai fost un lucru slab si un prefacut, diferenta dintre mine si tine e ca eu pot demonstra tot ceea ce zic, tu nu, esti un sarac obosit, lasa-ma

Si eu sunt ala frustrat, hahah, du-te tare amice, atit de mult nu dorm ca de vreo luna am intrat de 3 ori in joc

Ai tu un stil de a vorbi din filme, te caracterizeaza, du-te si te impusca.. munceste si tu ceva, fa dracu un ban sa ai ce pune pe masa si nu mai da din papagalu ala cu nu stiu cine sau ce ti-a dat pm si "flawless" si aberatiile tale, mereu ai fost penibil, sincer nu stiu de ce m-am chinuit sa iti citesc postul