pentru ce warning?

Romanian

Moderator: Advanced users

Re: pentru ce warning?

Postby Brillfirith » Fri Sep 24, 2010 1:20 am

De facut idiot m-ai facut cand ai zis "iar in viziunea mea daca sustii un idiot inseamna ca esti ca el, iar voi il sustineti, de aia v-am "injurat" pe toti", irar daca nu recunosti, nu faci decat sa arati ceea ce esti de fapt. Cu privire la "succese-succesuri", te-ai facut singur de ras, pentru ca nu stii ce inseamna ghilimelele si habar nu ai de ironie.
Ai grija, nu vorbi de scoala, ca am impresia ca nu esti DELOC cel mai in masura...
Oricum, eu ma amuz cu tine si cu modul tau de a o face pe durul, cu atitudinea ta miserupista si "superioara", dar nu vreau sa te las sa te comporti asa, pentru ca nu esti la tine acasa sa ne jignesti pe noi si sa dai dovada de comportamentul pe care il etalezi cu atata ... nonsalanta.
Hai, somn usor ;)
Brillfirith

Postby skyhawk » Fri Sep 24, 2010 7:28 am

sorine de unde stii si esti asa de sigur ca eu am 30 kg ??? asa de curiozitate ... btw sunt si eu idiot ?
GuN wrote:Regarding Topic's Title - Darkside's war is down for 1-2 months

ImageImageImage
skyhawk

Postby shilien » Fri Sep 24, 2010 9:49 am

sky da tu chiar nuntelegi? citeste si tu in topicul pacat ce sentampla si vezi acolo war si old descrieri de moderator/pareri personale +ca omu a zis casi permite sanjure fara sa pateasca nimic si ca tot noi o patim regula de server in ultima vreme deci cant touch him
psycho ce comporta ca un moderator psy poate dai si ceva lectii de bune maniere pls la ceva oameni de pe site daca nare cine sai invete
INGER INGERASU MEU CE MI TEA DAT DUMNEZEU TRK VINO INAPOI SI BAGA MARE CU CHATBAN/JAIL
Vodka the reason i wake up every afternoon
AFRIKA KORPS

Image
shilien

Postby xkx » Fri Oct 22, 2010 2:21 pm

sorine toate astea se intampla din cauza ta. in locu tau mas lasa de responsabilitati si mias face o viata pt ca vad ca iti dai timpul pe activitati care te depasesc si iesi in lume si enchanteaza skilu sociabilitati la +30 ca duci lipsa. treaba e ca felu cum joci e degzgustator. si purtarea ta face pe alti ca sa se coboare la un nivel mult prea jos ca sa fie egal cu tine sa se poata intelege cu tine si de aici incep reactiile in lant. multi iti zic da u nu intelegi. iesi in lume vezi cum se comunica cum se fac legaturi cu oameni si se respecta intre iei. mai dute la bunici si mai invata de la iei respectu. asa am invatat eu. stiu ca vrei sa fi respectat pentru functia ta dar repecta tu primu si ti se va intoarce.

daca vei respecta poate iti faci si tu un grup al tau de prieteni asa cum suntem noi si iti vor loa apararea. asa vom face si noi schimb de idei si ne vom intelege mai bine si poate devenim o comunitate de oameni care vor ajuta l2.ro prin schimb de idei si respect dar pana atunci encant sociabilitate +30 - dute farmeaza in oras la o cafea cu prieteni o bere si mai departe o sa vezi singur fara ajutor
xkx

Postby STAR » Fri Oct 22, 2010 4:38 pm

Nu stiu daca ai scris in graba sau ai sarit peste lectiile de gramatica, dar m-au durut ochii cand am citit postul tau :idea:
STAR

Previous

Return to Non-English