Pacat ca se intampla ....

Romanian

Moderator: Advanced users

Re: Pacat ca se intampla ....

Postby shilien » Thu Sep 23, 2010 11:32 pm

daca continui cu feda si lasi prieteniile deoparte DA CHIAR TE ROG 200K MIN CHAT BAN LA TOTI LA FEL GOGOGO
si inca ceva fa ceva su injuriile pe shout devine lame
Vodka the reason i wake up every afternoon
AFRIKA KORPS

Image
shilien

Postby blacksea » Thu Sep 23, 2010 11:36 pm

shilien wrote:daca continui cu feda si lasi prieteniile deoparte DA CHIAR TE ROG 200K MIN CHAT BAN LA TOTI LA FEL GOGOGO

Chiar nu te-ai saturat cat ai stat prin jail..? Ceva bun de spus ai? Nu mai avea tu grija serverului ca de 1 an tot ai grija asta. Si nu mai vorbi in lipsa de cunostinta.
blacksea
Site Admin

Postby shilien » Thu Sep 23, 2010 11:38 pm

black joc de ceva vreme pe serv si deacu 3 ani respect ceea ce faci felicitari da poate gasesti si shouturile cu feda cand zicea "eu numi iau jail da pot sa vb cu gmu sati dea tie" poti sami dai jail ban nu ma supar esti gm faci cum crezi ca e corect si inca ceva black...numele ingame e opusdei si numi aduc aminte decat odata sa fi stat in jail chat ban...mancurci cu altcineva
AFRIKA KORPS

Image
shilien

Postby blacksea » Thu Sep 23, 2010 11:46 pm

shilien wrote:black joc de ceva vreme pe serv si deacu 3 ani respect ceea ce faci felicitari da poate gasesti si shouturile cu feda cand zicea "eu numi iau jail da pot sa vb cu gmu sati dea tie" poti sami dai jail ban nu ma supar esti gm faci cum crezi ca e corect si inca ceva black...numele ingame e opusdei si numi aduc aminte decat odata sa fi stat in jail chat ban...mancurci cu altcineva

nu... nu te incurc tot pentru vorbit aiurea ai luat..
Cred ca e nevoie de trk... am sa`i spun sa intre mai des , dar sa nu faceti posturi cu de ce am luat jail... l`am facut doar bou...
blacksea
Site Admin

Postby shilien » Thu Sep 23, 2010 11:48 pm

ptr vb aiurea a luat 2/3 din server si inca ceva alea erau pentru shouturi aiurea altceva decat wtt/wtb/wts chair te rog sai zici lu trk sa intre mai des putina ordine si disciplina
AFRIKA KORPS

Image
shilien

Postby Brillfirith » Thu Sep 23, 2010 11:51 pm

BS, ar trebui sa fii cinstit si sa vezi desfasurarea unei astfel de conversatii. De Fedaykin se face misto, si el nu stie sa raspunda altfel decat jignind. De altfel, vezi aici "saraci fara o chifla in burta" si alte "amabilitati", si "rafinamente" marca fedaykin. Raspunsurile lui sunt insulte, injurii, amenintari de genul "ma pisi pe voi", "cacatilor", "flamanzilor", "va dau ban". De aici si sentimentul pe care il au foarte multi jucatori ca Fedaykin este prieten al GM-lor si protejat al lor. Altii au luat jail si ban pentru cu foarte mult mai putin.
TU cum explici celorlalti playeri, care respecta aceste reguli, ca FedayKin nu ia ban/jail? Ca poate sa generalize injuraturile si insultele ? De ce acest server mai are reguli ? Daca Fedaylin nu ia ban/jail pentru limbaj, de ce sa mai exise aceasta regula ? "Flaming
You are allowed to flame in PvP section. You may not use abusive or racially offensive language. Respect other players and staff members. Failure to do so may result in jailtime, account banned, at the discretion of the GMs."
Suna cunoscut ? Se trezeste sa injure si sa isi bata joc pentru ca se crede invincibil? Este invincibil ? Vrei sa iti adau aigi 15 poze in care fedayking injura, jigneste si se bate cu pumnul in piept ca este prieten cu GM-ii, si promite ban pentru motive imbecile?
Daca iti pasa de acest server, si vrei sa ai in continuare un server bun, ar trebui sa iei masuri, incepan cu Fedaykin. Nu si se pare ciudat ca nu se vorbeste despre altii care injura, jignesc si ameninta? Oare este o "conspiratie mondiala" impotriva lui Fedaykin ? Nu ti se pare nimic anormal ? Limbajul folosit nu are legaura cu mistourile care se fac la adresa lui. Daca il tine inteligenta, sa raspunda la fel, dar Fedaykin si-a dat, nu odata, proba limitelor in comportament si exprimare. El intelege sa injure si sa jigneasca. Iar tu si ceilati GM il tolerati! Iar asta este o evidenta!!!
Brillfirith

Postby Sorin » Fri Sep 24, 2010 12:09 am

Cine esti tu sau blowme sa iti permiti sa faci misto de mine ?

Si nu e o conspiratie mondiala sunteti 4-5 insi toti in acelasi ally .. prieteni care tineti unu cu celalalt.

Restu serverului nu are nici o treaba.

Iar parea voastra a celor 5 oameni vi s-a mai spus de nenumarate ori NU CONTEAZA!

blacksea e prea ingaduitor si eu sunt prea nesimtit dupa valorile voastre.. voi toti fiind oameni onesti si cuminti si politicosi, LOL .

Va doresc multa bafta cu trk, de gura mea nu ati tacut.. de avertizarile blande ale lui blacksea va doare in cot.

trk nu stie multe,cand a avut mina libera ati plans toti, acu iar v-ati luat-o in cap.

revine trk o sa fie liniste

Opus pt insultele la adresa mea pe forum primesti un warning.. deocamdata continua, Bril i te alaturi ? tot sunteti prieteni.

Va urez multa multa bafta cu trk, nu stiu de ce am senzatia ca o sa plangeti.

-topic closed- reason off topic, this was a post about putain problems, not something else.
Sorin

Previous

Return to Non-English