Do sbx

Romanian

Moderator: Advanced users

Do sbx

Postby mucharro » Wed Jul 28, 2010 7:30 pm

Cześć. Nie wiem chłopie po co wypisujesz te bzdury, czy sny masz takie, czy wzorujesz się na przemyśleniach swoich dziwnych znajomków z klanu. Strasznie nie lubię jak ktoś ma bujną wyobraźnię szczególnie na mój temat. Nigdy nie wypisuje rzeczy które rzekomo mogłyby usprawiedliwić mnie po przegranym pvp (wiem z jakimi postaciami mam szanse a z jakimi zupełnie nie mam), wręcz przeciwnie zawsze jak wygram z jakimś koksem przez przypadek pisze przyczynę typu (silent,lucky trigers etc.) wiesz o tym dobrze i inni wiedzą więc przestań wymyślać bo to trochę żenujące zachowanie jak na takiego starego dziada, rozumem parla"pipę" ale ty mnie zadziwiasz.
Wiem że uważasz się za mądrzejszego pamiętam jak określiłeś mnie debilem ale wciąż nie usłyszałem twoich osiągnięć pozwalających ci na wywyższanie się. Pochwal się swoja ścieżką naukową i pracą jaką wykonujesz, może okaże się że nie jesteś taki wyjątkowy tylko zwykłym szarakiem. To mój ostatni post do ciebie wymyślaj sobie co chcesz.

Nie pozdrawiam
MUCHAR
Image
mucharro

Re: Do sbx

Postby sbx » Wed Jul 28, 2010 8:25 pm

Hihi, będę sobie dalej 'wymyślał' :). Fakt, nie jesteś graczem typu psycho, ale to nie znaczy, że jesteś bez winy i to ja jestem ten zły. I tak, bywały sytuację typu, nie mam buffów, mam lagi itp. bo sam byłem świadkiem tego, a takżę widziałem za plecami innej osoby, która grała w danym momencie jak tak pisałes. Ano pisałeś dlaczego przegrałeś, przychodzisz często na pvp wiedząc, że nie masz szans - racja zgodzę się ale bywały też sytuację takie jak już wymieniłem i dobrze to pamiętam bo kiedyś nawet z kimś rozmawiałem na ten temat..' O znowu piszę, że ma lagi . - Norma', odpowiedź. Takżę nie jesteś taki doskonały jak Ci się to wydaje.

A co do tego debiła, fakt napisałem tak na forum alko, a raczej edytowałem posta. A to było po tym jak mnie na shoucie wyzywałeś z kolegami czy braćmi, w/e, od donatora nie wiedząc w ogóle jaka jest prawda i piepsząc głupoty na 'domysłach'.

Pozdrawiam.
Image
sbx

Postby mucharro » Thu Jul 29, 2010 11:26 am

sbx wrote:Hihi, będę sobie dalej 'wymyślał' :). Fakt, nie jesteś graczem typu psycho, ale to nie znaczy, że jesteś bez winy i to ja jestem ten zły. I tak, bywały sytuację typu, nie mam buffów, mam lagi itp. bo sam byłem świadkiem tego, a takżę widziałem za plecami innej osoby, która grała w danym momencie jak tak pisałes. Ano pisałeś dlaczego przegrałeś, przychodzisz często na pvp wiedząc, że nie masz szans - racja zgodzę się ale bywały też sytuację takie jak już wymieniłem i dobrze to pamiętam bo kiedyś nawet z kimś rozmawiałem na ten temat..' O znowu piszę, że ma lagi . - Norma', odpowiedź. Takżę nie jesteś taki doskonały jak Ci się to wydaje.

A co do tego debiła, fakt napisałem tak na forum alko, a raczej edytowałem posta. A to było po tym jak mnie na shoucie wyzywałeś z kolegami czy braćmi, w/e, od donatora nie wiedząc w ogóle jaka jest prawda i piepsząc głupoty na 'domysłach'.

Pozdrawiam.

Jeżeli kiedykolwiek pisałem że mam lagi to nigdy nie pisałem tego do osoby która mnie pokonała LOL. Nie gadam z nikim od was o niczym. To fakt przesiadłem sie z 8mb na 1mb neo i od 6 miechów tragicznie gra mi chodzi, ale żale się o tym do osób z klanu lub ewentualnie znajomych z którymi gadam na privie. W życiu nie było sytuacji że ktoś mnie zabił typu arthy czy inny koks a ja napisałem że to przez lagi. Przerywałem nie raz granie ze względu na moje łącze ale nie usprawiedliwiałem przegranych tym, troszeczkę się zapędziłeś w domniemaniach.

Co do debila pamiętam tę kłótnię, spekowaliśmy wasz klan jak byliście afk w dion, normalna rzecz mamy wojnę i nie przepuściliśmy okazji. Skomentowałeś to odrazu noobami itp, mimo, że zrobilibyście to samo. Ja oczywiście od słowa do słowa że płaczesz... Pamiętam to dobrze.. pisałem że mam cię w dupie i takie tam, ale donator nie było odemnie. Każdy z mojego klanu może ci powiedzieć że to właśnie ja zawsze kłóciłem się z resztą, którzy uważają że jesteście donatami itp. powiem więcej ci co wtedy krzyczeli donator też tak nie uważają bo grają tu od początku i wiedzą o co chodzi, ale mówią że lubią to krzyczeć bo się "fajnie wkurwiasz wtedy":P jak to określają. Ty oczywiście nazwałeś tylko mnie debilem. Kłóciliśmy się normalnie jak dorośli ludzie, jak mi coś nie pasuje to piszę. Z wzajemnością cię nie lubię, wkurwiasz mnie i ręki bym ci nie podał ani piwa się nie z tobą napił, ale nie płakałem i nie wyzywałem cię od debili na forum alko tak jak ty. Jest różnica między "mam cię w dupie" a "debilem". Nie wiem czy jesteś inteligentny czy przygłupi, nie znam cię więc ja cię od debili nie wyzywam, ty wyzywasz więc proszę jeszcze raz żebyś napisał o skończonej szkole i karierze, chcę zobaczyć co taki inteligent osiągnął w porównaniu z takim debilem jak ja.

Zobacz na swoje posty, ja ci piszę żebyś dał przykład gdzie nie zaatakowałem kogoś z waszego klanu ty mi odpisujesz "U still suck in game". Zero merytorycznych argumentów zaczynasz obelgi. Stary po pierwsze nigdy nie napisałem że jestem zajebisty itp, więc troszeczkę że tak powiem "wrzuta" nie wyszła, nie zależy mi na tym żeby być najlepszym, nie mam ani sprzętu ani wiedzy na temat gry żeby zrobić pro postać, gram dla zabawy jak nie ma pogody na moto.
Właśnie przez tego typu odpowiedzi nie lubię konwersować z nikim od was z klanu, nie macie argumentów tylko wyzywacie. Spytaj się elhpika co napisał mi Arthy jak mnie zabił. Ja waliłem Arthiego (którego według ciebie nigdy nie atakuje) on mnie napieprzal razem z elphikiem. Elphik dał mi 3 hity po 1,7k arthy reszte mega hitów, a po wszystkim napisał LOL still 5k hp left... i zaczął flame na mnie na głównym którego nie kontynuowałem oczywiście o tym jak mu zostało 5 k życia, nie wspomniał o tym że było 2vs1, że elphik zabrała mi ponad 4,5k życia. Oczywiście zaraz mi powiesz, że mówię że przegrałem tylko dlatego że Arthy nie był sam, nie oczywiście nie mam szans z nim 1 vs 1 i nigdy nie będę miał nie w tym rzecz, chodzi o wasz tok myślenia. Podniecał się że tym że zostało mu tyle życia a nie był sam. Takich przykładów jest dużo więcej. Za dużo wymyślacie rzeczy później się sami zapędzacie w swojej hipokryzji (jak Ezekiel o przesunięciu siega albo ruleta wyśmiewający się z hero robiących BSOE) a jak brakuje wam argumentów poprostu wyzywacie. Więc nie wyzywaj mnie od debili bo narazie nie udowodniłeś że jesteś mądrzejszy.

Nie pozdrawiam
Muchar
Image
mucharro

Postby sbx » Thu Jul 29, 2010 11:48 am

"Flame area.This thread is 100% unmoderated BUT we do not allow img tags here."
Więc pisząc tutaj topic o nas zacząłeś flame, a że nudziłem się w pracy to odpisałem i też zacząłem ;).

Przykład? Myślisz, że będę pamiętał dokładną datę i godzinę kiedy napisałeś "i have lags"? Żałosne, każdy może napisać 'podaj przykład'. Nie spisuje sobie tego na kartce.

I niestety panie 'doskonały' - napisałeś tak po przegranej, może nie 1v1 bo to było mass, ale pisałeś.
Ty czy nie Ty, w/e, Twój clan. Tak jak i Ty reagujesz na każdego z nas bo Aegis, a nie na konkretnej osobie tak i my to robimy - a pisząc mi teraz, że niby wiecie, a specjalnie piszecie tak to utrzymujesz mnie w przekonaniu, że jednak jesteście debilami.

Swoją drogą, skoro nie lubisz z nami gadać to po cholerę zakładać topic o Aegis i pisać na shoucie 'accept war' ?
Po co zakładać specjalny topic dla mnie z jakąś litanią skoro masz mnie w dupie? (od tego masz pm)
Skoro jestem kłamcą, nie lubisz ze mną gadać itd itp to po co się tak przejmujesz, że nawet zakładasz temat dla mnie?
Urażony czy coś? :)

"To mój ostatni post do ciebie wymyślaj sobie co chcesz. "
I nadal odpisujesz.

Skoro zaczynasz flame to nie myśl, że to zostanie bez odzewu z naszej strony.
Image
sbx

Postby mucharro » Thu Jul 29, 2010 12:14 pm

sbx wrote:Przykład? Myślisz, że będę pamiętał dokładną datę i godzinę kiedy napisałeś "i have lags"? Żałosne, każdy może napisać 'podaj przykład'. Nie spisuje sobie tego na kartce.

Prosiłem o przykład gdzie widziałem kogoś z Aegis i nie atakowałem jak mi to zarzucałeś. Czytanie ze zrozumieniem nie powinno stanowić problemu dla takiego inteligenta jak ty, a jednak niespodzianka.

sbx wrote: a pisząc mi teraz, że niby wiecie, a specjalnie piszecie tak to utrzymujesz mnie w przekonaniu, że jednak jesteście debilami.

Kolejny dowód, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem, pisałem że to nie ja używałem słowa Donator ty odpisujesz po raz kolejny, że "jesteście debilami" w liczbie mnogiej wliczając mnie, mimo, że mnie to wogóle nie dotyczyło. Czemu nie napisałeś na moich znajomków że są debilami tylko na mnie? Drugi raz wyzwałeś mnie od debili i dalej zero argumentów. Bo co bo jestem z nimi w klanie?:P

sbx wrote:Swoją drogą, skoro nie lubisz z nami gadać to po cholerę zakładać topic o Aegis i pisać na shoucie 'accept war' ?

Jesteś taki inteligenty powinieneś wiedzieć, że pisząc te rzeczy prosiłem o zaakceptowanie wojny, nigdzie między wierszami nie prosiłem o rozmowę z żadnym z was. Jeżeli odczytałeś prośbę o zaakceptowanie wojny jako zaproszenie do rozmowy to apeluje żebyś natychmiast przestał wciągać to gówno, narkotyki szkodzą.

sbx wrote:Po co zakładać specjalny topic dla mnie z jakąś litanią skoro masz mnie w dupie? (od tego masz pm)
Skoro jestem kłamcą, nie lubisz ze mną gadać itd itp to po co się tak przejmujesz, że nawet zakładasz temat dla mnie?
Urażony czy coś? :)

Wkurwiają mnie takie bzdury i poprostu musiałem odpisać. A tutaj chciałem żeby inni też poczytali twoje odpowiedzi i podziwiali twój "piękny umysł" kontra mój niedorozwój.
Image
mucharro

Postby sbx » Thu Jul 29, 2010 12:27 pm

mucharro wrote:Kolejny dowód, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem, pisałem że to nie ja używałem słowa Donator ty odpisujesz po raz kolejny, że "jesteście debilami" w liczbie mnogiej wliczając mnie, mimo, że mnie to wogóle nie dotyczyło. Czemu nie napisałeś na moich znajomków że są debilami tylko na mnie? Drugi raz wyzwałeś mnie od debili i dalej zero argumentów. Bo co bo jestem z nimi w klanie?:P

Tak, bo jesteś z nimi w clanie i ich leaderem, nasz też postrzegacie jako clan, nie daną osobę. Napisałem Ci to, ale ja czytać nie umiem.
sbx wrote:Ty czy nie Ty, w/e, Twój clan. Tak jak i Ty reagujesz na każdego z nas bo Aegis, a nie na konkretnej osobie tak i my to robimy - a pisząc mi teraz, że niby wiecie, a specjalnie piszecie tak to utrzymujesz mnie w przekonaniu, że jednak jesteście debilami.
Ops.

mucharro wrote:Jesteś taki inteligenty powinieneś wiedzieć, że pisząc te rzeczy prosiłem o zaakceptowanie wojny, nigdzie między wierszami nie prosiłem o rozmowę z żadnym z was. Jeżeli odczytałeś prośbę o zaakceptowanie wojny jako zaproszenie do rozmowy to apeluje żebyś natychmiast przestał wciągać to gówno, narkotyki szkodzą.

Nie, nie prosiłeś - a temat w flame forum to potwierdza.

mucharro wrote:Wkurwiają mnie takie bzdury i poprostu musiałem odpisać. A tutaj chciałem żeby inni też poczytali twoje odpowiedzi i podziwiali twój "piękny umysł" kontra mój niedorozwój.

"Bzdury", przepraszam, że piszę to co widziałem w grze - dalej staraj się pokazać wszystkim jaki to Ty jesteś wspaniały, a każdy inny się myli.

Pa.
Image
sbx

Postby mucharro » Thu Jul 29, 2010 12:42 pm

sbx wrote:Tak, bo jesteś z nimi w clanie i ich leaderem, nasz też postrzegacie jako clan, nie daną osobę. Napisałem Ci to, ale ja czytać nie umiem.

Nigdy nie byłem niczyim liderem, liderem jest wspólna postać do którego wszyscy mamy pasy. Ale rozumiem, ktoś coś powie z mojego klanu to czyni ze mnie debila.

sbx wrote:Ty czy nie Ty, w/e, Twój clan. Tak jak i Ty reagujesz na każdego z nas bo Aegis, a nie na konkretnej osobie tak i my to robimy - a pisząc mi teraz, że niby wiecie, a specjalnie piszecie tak to utrzymujesz mnie w przekonaniu, że jednak jesteście debilami.

Tak się składa że jak miałem czerwoną amkę też wyzywali mnie od donatów, także nowi z empire, tylko jakoś mi nie zdażyło się nigdy napisać "SBX jest debilem bo kolesie z jego ally/klanu nazywają mnie donatem"

sbx wrote: - a temat w flame forum to potwierdza.

AEGIS ACCEPT WAR nie WHY YOU DONT WANT TO ACCET etc. prośba o kliknięcie declare war nic więcej, tak jak na shoucie AEGIS ACCEPT WAR WITH ME THX, też według ciebie zachęta do rozmowy

mucharro wrote: dalej staraj się pokazać wszystkim jaki to Ty jesteś wspaniały, a każdy inny się myli.

nigdy nie mówiłem że jestem wspaniały, nie zależy mi na tym żeby ktoś kogo nie widziałem na oczy mnie lubił, poprostu odpisuję bo wkurwiają mnie twoje farmazony

Pa.[/quote]
Image
mucharro

Postby Ezekiel » Fri Jul 30, 2010 7:07 pm

seb chujhead! xD
WTT peugot 205 for epic set pm GuN89!!!!
Ezekiel

Postby stig » Sat Aug 07, 2010 5:30 pm

Czytam to wszystko co tu napisaliście i dziwie się muchar, ze ciągniesz to bez końca. Do sbx - z iloma braćmi muchar to komentował? Może mamy jeszcze jakiegoś o którym nic nie wiem. Ja też pamiętam co pisałeś obrażając nas bez przyczyny. Leje na to z góry. Straciłem jakikolwiek szacunek do Ciebie. Ze zdjęcia wbioskuję, że nie masz 15 lat, ale nie zawsze umysł rozwija się równie szybko jak ciało. No cóż. Zresztą z gęby wyglądasz na degenerata - aż dziwne, że wiesz w ogóle jak kompa odpalić, ale szympans też wiele rzeczy potrafi opanować. Żal żal i jeszcze raz żal. Nie pisz nic więcej muchar, bo przecież widać, że nie ma tu nadzieji. Ciągle nie napisałeś co robisz w życiu? Poza grą w l2. A zresztą kogo to obchodzi. Cofam to wiec - nie zasmucaj nas swoją historią:)
stig

Postby PsyCho » Sat Aug 07, 2010 5:34 pm

Need to learn this language, i smell interesting flames :D
Image
PsyCho

Next

Return to Non-English