Cum sa tinem de steaguri....folosind bug-uri

Romanian

Moderator: Advanced users

Re: Cum sa tinem de steaguri....folosind bug-uri

Postby PsyCho » Wed Mar 09, 2011 4:58 pm

Nu e xploit nici bug, doar jocul in sine gandit de NCSOFT asa. Mai citeste o data toate posturi poate intelegi, atata timp cat nu e bug sau xploit normal ca o sa ne folosim de asa ceva daca e posibil.

Cat de felul cum ma port cu tine/voi,e acelasi fel in care ma tratati voi pe mine, inainte de "moderator" sunt user ca tine.
Nu am folosit sa te exploatez sau sa fac ceva anume pe voi fara un motiv, atata timp cat ati respectat reguli forum/post, de la avertismente si pana la fapte e cale lunga.

Poti sa pozezi cat vrei pe victima, nu suntem copii, spune ce ai de spus si aia e sau asteapta la orice actiune vrei de la blacksea daca te simti mai bine.
Image
PsyCho

Postby cacamaca » Thu Mar 10, 2011 7:09 am

Mamaitza wrote:Oameni buni, se pare ca nu intelegeti ideea de TW, cine se inscrie la un castel, acela apara, nu ataca. Toti cei inscrisi la acelasi castel nu se pot ataca intre ei..

SI ia zi si mie ... cum ne-au aparat drepturile caracterele tale care au luat steagul mah ??
Asta e si idea, Te inscrii la TW sa aperi un castel sau sa ataci altul sa iei steagul pt castelul la care te-ai inscris.
Stiti si voi ca e o nesimtire ce ati facut si va ascundeti dupa niste reguli care sunt gandite pt alte servere si nu se pot aplica asa orbeste.
Si pt Psycho, daca vrei respect arata si tu putin respect nene. nu ne lua cu "nu sunteti prea isteti." gandeste ca poate nu e ca nu ne duce capul sa facem cacaturi, poate doar nu vrem. SI evident ca mi se pare cam incorect sa fii jucator si moderator in acelasi timp. nu poti sa fii impartial. dar asta este alta idee. E general valabil; moderatori ar trebuii sa faca parte din staful serverului si nu jucatori.
Mamaitza wrote:bad cacamaca, bad :)))
cacamaca

Postby Mamaitza » Thu Mar 10, 2011 4:55 pm

cacamaca wrote: SI ia zi si mie ... cum ne-au aparat drepturile caracterele tale care au luat steagul mah ??
Asta e si idea, Te inscrii la TW sa aperi un castel sau sa ataci altul sa iei steagul pt castelul la care te-ai inscris.
Stiti si voi ca e o nesimtire ce ati facut si va ascundeti dupa niste reguli care sunt gandite pt alte servere si nu se pot aplica asa orbeste.

De unde regula asta ca toate caracterele care seinscriu la un teritoriu "trebuie sa apere dreapturile clanului care detine teritoriul"? Citeste mai bine ce-a zis: este posibil sa te inscrii la un teritoriu cu caractere fara clan (asa a hotarat NcSoft, pe toate serverele este la fel). Ce face caracterul respectiv e treaba aluia care joaca cu el. Crezi ca noua ne convine ca inainte de fiecare siege ne pomenim cu fort siege si nu luam fame jumate de siege? Sunt convins ca aia din spatele caracterelor de la noi din clan care dau fort nu "ne apara drepturile". E primadata cand aduc in discutie asta, pt ca recunosc, nu suntem in stare sa ne dam seama cine da fort siege, dar sigur nu este cineva care "ne apara drepturile".
Pt viitorul TW va pregatim altceva, poate veti intelege ca L2 nu inseamna doar sa faci pvp.
blacksea wrote:05/10/2011 downtime 10-20min for some updates.
changelog.

Fixed drop protection/most dmg (solo, party etc)
Blow Formula Update at Freya/H5 for Smrt.
Replaced cancel from npcs/rbs.
Expose Weak Point fixed.
Fixed bug from delusion chamber with spoil.
Mamaitza

Postby cacamaca » Fri Mar 11, 2011 2:14 am

[quote="Mamaitza Citeste mai bine ce-a zis: este posibil sa te inscrii la un teritoriu cu caractere fara clan (asa a hotarat NcSoft, pe toate serverele este la fel). .[/quote]

Styii prea bine ca NC Soft a hotarat ca tre sa faci si un quest sa poti sa adaugi subclasaata la 2 saptamani, si ca buffele tre sa tina 20 minute si dansurile 2 si tot asa.
De cate ori tre sa va amintim ca e seerver privat si deci ... unele reguli trebuie sa se aplice pentru server si nu impotriva lui.

SI evident ca mare parte e din vina lui Blcksea, care ar trebuii sa realizele ca multe chestii incep de la Inferno (SI eu cred ca Psycho abuzeaza de faptul ca e admin pe forum si in joc, pe sistemul "lasa ca va scap eu").
Majoritatea "exploiturilor" ca sa zic asa ... incep de la voi.
cacamaca

Postby Mamaitza » Fri Mar 11, 2011 4:16 am

Scuza-ma, dar ce-ai postat tu a fost ceva de genul "fleoshk cu mamaliga-n lapte" :) fara suparare. Si la faza cu server oficial/server privat si la cea cu Psycho admin :) Hai sa schimbam si sistemul de siege/TW pt ca e server privat si asta se intampla pe servererele private. Cum poti sa spui asa ceva? Iar la faza cu admin...Psycho poate sa editeze & stearga posturi pe forum, nu are nici o treaba cu ce se intampla in joc. Ca tu banuiesti pe cineva de legaturi "necurate", asta e parerea ta. N-a avut nimic de a face ce s-a intamplat la TW cu pozitia de Forun Advanced User al lui Psycho. Adevarul este ca Psy nici macar n-a fast la acel TW.
Inca odata, sper sa realizati pana la urma ca L2 nu inseamna numai pvp. Imi dau seama ca nu ar trebui sa fiu eu acela care sa va convinga de lucrul asta asa ca n-am sa mai postez pe tema "treziti-va, aveti cap nu doar ca sa nu va ploua in gat".
blacksea wrote:05/10/2011 downtime 10-20min for some updates.
changelog.

Fixed drop protection/most dmg (solo, party etc)
Blow Formula Update at Freya/H5 for Smrt.
Replaced cancel from npcs/rbs.
Expose Weak Point fixed.
Fixed bug from delusion chamber with spoil.
Mamaitza

Postby cacamaca » Fri Mar 11, 2011 9:38 am

Eu iti zic cu nesimtire jet.
Si ... o sa ne gandim si noi de acum ... cum sa luam toate steagurile si apoi la vedem daca pot sta in orash ... elegant
Sa nu poata sa dea NIMENI in playeri...
Si tot asa .... cum ziceam pana acum NU AM VRUT sa gandim variante de genul nu ca nu ne duce capul ..
La fel cum NU AM VUT sa aparam giranul ... nu ca ne-ati luat prin surprinde ...
Ca si noi stim sa folosim Watching tower din Monster race track ... si sa ne dam soe castle pana sa spargeti voi portile. .
Nu mai arunca cu nu va duce capul ca ... iar plangeti ca stric PVP cum am facut cand mergea cancel..
cacamaca

Postby Sorin » Fri Mar 11, 2011 3:25 pm

Go psycho go go !!!

Pai tu te lasi la ei ?!?!?!:))

As sterge eu tot postul ca sunteti penibili da mi-e lene :)

Chestia cu flagurile se practica si pe official. si nu mai vine nimeni sa ceara ban :) da ciuda e mare.. unele lucruri nu se schimba niciodata :)

ca dovada.. va si baga blacksea in seama..de nu se mai poate :)

Psy eu nu inteleg pentru ce iti pierzi vremea cu posturi inutile.

Vrei sa il inchid eu ?:) Ti-o fi jena? De balanel si miaunel ?:)

Hai sa fim seriosi.
I'm never wrong. One time, I thought I was wrong, but I was mistaken.
Image
Retired after 3+ Years, <3 old times, new l2 i dont understand >.<
http://www.discoverlineage2.com/en/
Sorin

Postby blacksea » Fri Mar 11, 2011 7:27 pm

closed. flame in sectiunea pvp si bug-uri la bug-uri. Cum nu e nici una dintre ele aici inchis.
blacksea
Site Admin

Previous

Return to Non-English