m4r1us21 wrote:Buna ziua si bine v-am gasit.
Am o intrebare pentru unii care au postat aici. De cat timp jucati lineage2 ?
Ah, de fapt mai am o intrebare. Din rata de enchant de 66% success voi intelegeti ca 34% o sa mearga ? ( exemplu : din 100 de bews, 66 or sa fie adaugate cu success sau 34 fail ?.
Ok, hai acum sa va luminez.
FIECARE ENCHANT ADAUGAT PE ITEM ARE SANSA 66% SA MEARGA SI 34% SA FIE FAIL. Nu are nici o legatura enchantul anterior si nu are nici o legatura nici cu urmatorul enchant.
Intradeva rata poate fi modificata de admin dar de ce QQ ? Nu iti convine go Retail. Nu iti convine Quit. Nu iti convine plange putin sau fa o rata si doneaza
gl hf
prietenas ce ai venit asa in viteza si suparat? usurel.
ceea ce ai spus tu noi stim deja. ce nu inelegi tu de aici este ca se contesta ceea ce scrie pe site si anume ca rata de 66% se pare sa fie mai mica in realitate. Daca le ai cu probabilitatile matematice o sa intelegi foarte bine ceea ce zic eu. te rog sa te gandesti si sa analizezi cum se poate sa faci un cu "500 ewc(45bewc) =dagger +11" si daca ii mai dai una iti crapa la 0 sau cristale direct? Tre sa ai mult bulan sau sa folosesti exploit ca sa ai +17 sau mai mult? Bine daca vrei direct fara sa risti +17 te duci colea via paypal si ii dai lu nenea BS niste gologani ca sa iasa arma ce dracu sau ramai la un respectabil +6 sau +7