fedaykin flame on whisp account

Here you can report bad players. Dont forget ss.

fedaykin flame on whisp account

Postby sakalu » Fri Jul 02, 2010 1:24 pm

vad ca fedaykin foloseste mai nou contul lui whisp sa jigneasca oamenii ca la usa cortului de la el de la tara
sper ca de data asta cand isi ia jail sa nu i se mai reduca pedeapsa de la 10k la 2k ca data trecuta, ptr ca neam cam plictisit de limbajul lui bogat.
Fedaykine daca nu te poti abtine sa injuri dute si joaca tetris sau solitaire, ptr ca eu unul nam chef sa fiu jignit si cred ca vb in numele la mai multi cand am zis asta. Tie ar trebui sa ti se blocheze chatu in joc ca vad ca nu stii sa te comporti ca o fiinta civilizata
Attachments
Shot00072.jpg
Shot00072.jpg (602.83 KiB) Viewed 549 times
Shot00071.jpg
Shot00071.jpg (435.12 KiB) Viewed 549 times
Shot00070.jpg
Shot00070.jpg (431.62 KiB) Viewed 549 times
sakalu

Re: fedaykin flame on whisp account

Postby sakalu » Fri Jul 02, 2010 1:57 pm

app blacksea cand citesti postu asta verifica si tu enlightmentul de pe whisp ca si la dat de vreo 3 sau 4 ori in 5 10 min.stiu ca nu am postat unde trebuie dar tot eram la rubrica cu contul lui whisp. din cate stiam enlighmentul poate fi folosit doar odata la 10 min
sakalu

Postby Sorin » Fri Jul 02, 2010 2:31 pm

Mi-am dat o singura data englightment.. daca sunteti voi praf nu e vina lui blacksea :))

Si cu ce te-am jignit.. ai devenit politia serverului.. du-te si cautati o ocupatie mai baiatule..

De unde pina unde jeg e injuratura.. lasa-ne ca esti plictisitor ma.. du-te tare.

Si daca eu iau ban pt cuvantul "jeg" atunci amicii tai din clanu ala de doi bani in care esti.. sa ia o saptamina !! Ca voi vedeti numa pe altii pe voi nu va vedeti.. is atit de satul de romanii de kkt de pe serverul asta de imi vine sa vomit pe voi.. la propriu.

Nu toti, dar sunt niste JEGURI de romani pe aici.. tipice natiei asteia.. cocalari din aia manelisti, fara o chifla in burta.

as se vedea aici cum vorbesc :

fan-art/nice-language-t2922.html

Ca tot nu au fost pedepsiti pt asta..

Macar kady are bunul simt sa nu ameninte lumea ca pune printuri pe forum si alte din astea.. voi restu .. vai si amar.

Stiu ca invidia e mare, ca asa e la romani, dar eu nu am sa iau ban pe serveru asta ca asa vreti voi.. asa ca continuati poate poate pina la urma va iese :))

Sau efectiv ma plictisesc de prostia voastra.. ma repet nu ma refer la toti.. doar la cativa, se stiu ei care.
I'm never wrong. One time, I thought I was wrong, but I was mistaken.
Image
Retired after 3+ Years, <3 old times, new l2 i dont understand >.<
http://www.discoverlineage2.com/en/
Sorin

Postby PsyCho » Fri Jul 02, 2010 3:15 pm

Enli functioneaza Ok, joaca cu sh sau intreaba pe ruleta ca si el tot ca tine zicea - dar a mai intrebat si el inainte sa se faca de cacao ca tine, poate ai sa intelegi atunci despre ce e vorba.
Ramai la bomberman, cat despre jignirile astea, tare complexat trebuie sa fii sa postezi aici, adev. ce zice, cand injurati voi ca la usa cortului, nu postati, cand injura altii, ca domnisoarele tipati.

Btw, stii care tipa prima daca pui mana pe fund intre o virgina si o parasuta ? Cre'ca te-ai prins deja.. parasuta, ca n-ai platit-o, cam asa sunteti voi.

Si nu-s de partea nimanui sa nu ma intelegeti gresit, da prea o ardeti prost cu astea, toti de aici.
Image
PsyCho

Postby sakalu » Fri Jul 02, 2010 4:44 pm

psycho in primul rand am zis intrun post mai vechi ca va postez cum vad ca vb ca in "mahala" si chiar numi place sa fiu facut caine de un cioban care nu.si poate controla limbajul intro societate oarecum dezvoltata.
sin al doilea rand nu am jucat cu sh decat 2 sapt dupa care lam sters pt ca nu mia placut
si cred ca ala cu "virgina si parasuta" trebuia sa fie un banc sau ceva :?: ? adumi aminte data viitoare sa rad
si cand o sa ma vezi ca injur te rog posteazama
sakalu

Postby Sorin » Fri Jul 02, 2010 5:24 pm

sakalu wrote:psycho in primul rand am zis intrun post mai vechi ca va postez cum vad ca vb ca in "mahala" si chiar numi place sa fiu facut caine de un cioban care nu.si poate controla limbajul intro societate oarecum dezvoltata.
sin al doilea rand nu am jucat cu sh decat 2 sapt dupa care lam sters pt ca nu mia placut
si cred ca ala cu "virgina si parasuta" trebuia sa fie un banc sau ceva :?: ? adumi aminte data viitoare sa rad
si cand o sa ma vezi ca injur te rog posteazama

Daca eu sunt cioban.. cam uita-te cat de corect scrii tu romaneste.. nu stii sa pui un punct sau o virgula.. sau sa vb coerent, sa pui un aliniat (daca stii ce e ala), ca sa nu mai vb de cratime si alte alea.. ca deja o dam in SF-uri. :mrgreen:

Dar eu sunt cioban ?!?!?! Hahaha.. dupa cum ti-am mai zis si ti-a zis si psycho mai sus.. voi acuzati pe altii dar nu sunteti in stare sa va uitati la voi prima data..

Ma repet : DU-TE TARE !!! Sa ne scrii !! Dar intai mai dai o raita pe la scoala si invata ceva gramatica a limbi romane, macar atit.
Image
Sorin

Postby sakalu » Fri Jul 02, 2010 5:52 pm

cel putin eu nu injur intruna cum faci tu ma fedaykine. de curiozitate ai 2 clase? ca am vazut ca ai momente cand bagi si scoti din toata lumea. traiasca educatia din grupa mare pregatitoare daca ai fost in asa ceva. dute si tu pe la un psiholog ca na poate suferi de sidromul tourette sau cine stie ce boala mentala si nu poti sa te controlezi.

App se scrie alineat nu "aliniat" si imi place ca tu vb dar vad ca nici tu nu ai pus.

Am zis tot cam tot ce am avut de zis. astept sa vad decizia lui blacksea.
sakalu

Postby Sorin » Fri Jul 02, 2010 6:00 pm

Haha.. asteapta mult si bine.. pina o sa iau jail ca am zis cuiva jeg :mrgreen:

Cand te plictisesti de asteptat da un pm :)

Da sper ca esti constient ca va lua si prietenul tau f bun si super educat Blowme2 jail nu ?:)

Sunteti atit de "destepti" ma mir ca supravietuiti ma, nush cum dracu sincer.

Si normal ca nu mai postezi ca nu ai ce sa zici si te faci tot mai de cacao, da nu tre sa iti faci griji, stim toti cat sunteti de praf.. lapte praf :)

Doamne cum va mai roade invidia..stati chititi doar doar zice Fedaykin ceva sa pot pune pe forum, ce retarzi, haha !! :mrgreen:

PS. si inainte sa imi zici mie ca injur uitate la aia de la tine din clan.. prietenii tai si tovarasii tai de joaca, fa un post despre ei, iar daca persoana mea te deranjeaza asa de mult /block fedaykin, da tu cum esti un cocalar fara ocupatie faci posturi pe forum, gg !!
Image
Sorin

Postby skyhawk » Fri Jul 02, 2010 6:48 pm

copii toate ca toate nici unul nu este usa de altar ... si jeg da nu este injuratura ... dar este o jignire ... daca eu l-as face jeg pe unul dintre voi v-ati supara si m-ati posta imediat pentru ca "jeg" este un cuvant urat si nu cred ca se merita sa ne jignim ... cristi si sorin daca aveti gura mare sa vedeti ce frumos se face mica dupa vreo 10 k min jail ... si daca aveti chef de injuratsau jignit pe unul si pe altul faceti-o cu altii nu cu noi ... sau inchideti l2, calmati-va si intrati iar

asa ca nu va mai d-ati mari si tari si nu mai injurati ca voi sunteti cei mai tari ... ca daca v-as lua la scuturat nici unul nu are in cap mai mult de 20 IQ
GuN wrote:Regarding Topic's Title - Darkside's war is down for 1-2 months

ImageImageImage
skyhawk

Postby Sorin » Fri Jul 02, 2010 6:51 pm

skyhawk wrote:copii toate ca toate nici unul nu este usa de altar ... si jeg da nu este injuratura ... dar este o jignire ... daca eu l-as face jeg pe unul dintre voi v-ati supara si m-ati posta imediat pentru ca "jeg" este un cuvant urat si nu cred ca se merita sa ne jignim ... cristi si sorin daca aveti gura mare sa vedeti ce frumos se face mica dupa vreo 10 k min jail ... si daca aveti chef de injuratsau jignit pe unul si pe altul faceti-o cu altii nu cu noi ... sau inchideti l2, calmati-va si intrati iar

asa ca nu va mai d-ati mari si tari si nu mai injurati ca voi sunteti cei mai tari ... ca daca v-as lua la scuturat nici unul nu are in cap mai mult de 20 IQ

Desteptu lu tata.. ai prins glas ma? si tu ? Stii tu cat iq avem noi.. du-te si lasa-ne, geniule.

Si cauta tu cand am postat eu pe cineva.. boschetari din astia fara ocupatie.. alde sakalu.. astia posteaza:)
Image
Sorin

Next

Return to Jail/Ban