Mi-am dat o singura data englightment.. daca sunteti voi praf nu e vina lui blacksea

)
Si cu ce te-am jignit.. ai devenit politia serverului.. du-te si cautati o ocupatie mai baiatule..
De unde pina unde jeg e injuratura.. lasa-ne ca esti plictisitor ma.. du-te tare.
Si daca eu iau ban pt cuvantul "jeg" atunci amicii tai din clanu ala de doi bani in care esti.. sa ia o saptamina !! Ca voi vedeti numa pe altii pe voi nu va vedeti.. is atit de satul de romanii de kkt de pe serverul asta de imi vine sa vomit pe voi.. la propriu.
Nu toti, dar sunt niste JEGURI de romani pe aici.. tipice natiei asteia.. cocalari din aia manelisti, fara o chifla in burta.
as se vedea aici cum vorbesc :
fan-art/nice-language-t2922.htmlCa tot nu au fost pedepsiti pt asta..
Macar kady are bunul simt sa nu ameninte lumea ca pune printuri pe forum si alte din astea.. voi restu .. vai si amar.
Stiu ca invidia e mare, ca asa e la romani, dar eu nu am sa iau ban pe serveru asta ca asa vreti voi.. asa ca continuati poate poate pina la urma va iese

)
Sau efectiv ma plictisesc de prostia voastra.. ma repet nu ma refer la toti.. doar la cativa, se stiu ei care.