fedaykin flame on whisp account

Here you can report bad players. Dont forget ss.

Re: fedaykin flame on whisp account

Postby ruletabob » Fri Jul 02, 2010 7:43 pm

daca am ajuns sa joc un joc care ma relaxeaza si voi jigniti e clar ca nu aveti minte. dar eu sper ca blacksea sa ia masuri in stiulu asta in care voi jigniti nu stiu cati playeri va ramane pe sv scz de expresie nu am vrut sa ma bag dar tu fedaykine stiu ceti poate pielea ca doar miai zis ca tu nici 1 data nu poti lua ban ca il sti pe blacksea si trk de 15 ani asa o fi dar eu zic spre binele sv incercati si nu mai jigniti asa ar fi super sa ne intelegem toti in loc sa jignim si sa injuram sper sa va ganditi la ce am zis eu.... cu respect ruletabob
ruletabob

Postby Sorin » Fri Jul 02, 2010 8:37 pm

faptul ca eu il cunosc pe blacksea nu are legatura.. nu am cum sa iau ban pt ca i-am zis cuiva jeg.. :)

multa lume care joaca aici il cunoaste pe blacksea asa si .. ce legaturare are asta.. black e unu din cei mai integrii oameni pe care i-am intalnit online nu vad legatura, daca as face ceva nasol probabil as lua ban.

Si da nu am sa iau ban pt ca nu am incalcat niciodata o regula ca sa iau aici ban..cand am vb urat cu injuraturi am luat jail si oricum nu sunteti voi in masura sa decideti cui se da ban sau jail.

Voi jucati aici pe banii altora si gratis, deci mai putine comentarii si gura mai mica, ca pe urma iar stati si va milogiti ca alde Skyhawk.

Ca sunteti tot aceiasi cu gura mare..(4-5 romanasi ca sa nu va mai zic boschetari, care numai aveti de comentat si nu produceti nimic pozitiv)

Si nu o sa vina sakalu care e un nimeni in drum sa imi dea mie lectii de buna purtare, sa isi vada de mucii lui si daca nu ii convine persoana mea sa dea /block Fedaykin, nu sa creeze un thread pt ca am zis eu cuiva jeg, nici macar nu trebuia sa ma obosesc sa ii rasp, dar azi am fost la birou si am avut mai mult timp liber :)

Se vede ca nu intra florin prin clan, ati inceput sa va umflati toti, el macar va mai punea la punct.

Si ca nu ma suportati voi ma doare efectiv la basca sunteti niste nulitati pt mine, sakalu, blowme2, pastlilatu si mai stiu eu cine,

Iar daca voi stati si sperati ca o sa prindeti voi nush ce print screen cu mine in care "injur" si o sa iau ban, dem numai ca sunteti exact asa cum zic eu niste zerouri. :)

Si cand o sa aduceti voi apport pozitiv cam 1% cat am adus eu sau psycho sau altii pe aici (ca nu stau sa ii insir pe toti) pt ca serveru asta sa creasca atunci sa comentati, pina atunci mucles si la gara, penibililor

Si hai gata ca m-am plictisit..e soare afara n-aveti bani de bere? saracilor.
I'm never wrong. One time, I thought I was wrong, but I was mistaken.
Image
Retired after 3+ Years, <3 old times, new l2 i dont understand >.<
http://www.discoverlineage2.com/en/
Sorin

Postby Jako » Fri Jul 02, 2010 9:02 pm

sorin se pare ca coeficientul tau de aroman este din ce in ce mai evident ,daca ptr tine cuvantul jeg este ca te iubesti singur atunci sa fi fericit ! nu avem nevoie de caractere dastea ca ale tale intre oameni .
Jako

Postby ruletabob » Fri Jul 02, 2010 9:55 pm

da dupa cum am zis se pare ca acum blacksea trebuie sati fie recunoscator ca ai ajutat sv ok asa sa fie da macar incearca sa vb frumos cum toti playeri ati vb tie eu nu am jignit pe nimeni nici 1 data si nici nu o so fac dar sper si ca alti playeri sa ma respecte cum ai respect si eu. si cum ai zis accept faptu ca nu sunt in masura sa iau eu masuri.dar daca tot zici ca ajuti sv asta. intrebare aici cum????? injurand si jignind playeri??? si trebuie neaparat sa donez??? ca sa fie bine ?? astept raspunsu tau........cu respect ruletabob
ruletabob

Postby skyhawk » Tue Jul 06, 2010 2:37 pm

sorin ... dar cu ce drept il faci pe sakalu boschetar ???? nu mai jignii oamenii daca esti asa de mare ... iar pe shout nu mai incepeti toti cu gura mare
GuN wrote:Regarding Topic's Title - Darkside's war is down for 1-2 months

ImageImageImage
skyhawk

Postby skyhawk » Tue Jul 06, 2010 2:38 pm

Sorin wrote:
skyhawk wrote:copii toate ca toate nici unul nu este usa de altar ... si jeg da nu este injuratura ... dar este o jignire ... daca eu l-as face jeg pe unul dintre voi v-ati supara si m-ati posta imediat pentru ca "jeg" este un cuvant urat si nu cred ca se merita sa ne jignim ... cristi si sorin daca aveti gura mare sa vedeti ce frumos se face mica dupa vreo 10 k min jail ... si daca aveti chef de injuratsau jignit pe unul si pe altul faceti-o cu altii nu cu noi ... sau inchideti l2, calmati-va si intrati iar

asa ca nu va mai d-ati mari si tari si nu mai injurati ca voi sunteti cei mai tari ... ca daca v-as lua la scuturat nici unul nu are in cap mai mult de 20 IQ

Desteptu lu tata.. ai prins glas ma? si tu ? Stii tu cat iq avem noi.. du-te si lasa-ne, geniule.

Si cauta tu cand am postat eu pe cineva.. boschetari din astia fara ocupatie.. alde sakalu.. astia posteaza:)

ca sa stie lumea unde este postul cand zici de sakalu ca este boschetar fara ocupatie chiar as putea spune ???? de unde stii tu ca este boschetar fara ocupatie ????
GuN wrote:Regarding Topic's Title - Darkside's war is down for 1-2 months

ImageImageImage
skyhawk

Previous

Return to Jail/Ban