"
If blacksea considers fit to jail me then np i can take that i guess i crossed the line and for that i appologized to ruleta for the name calling and so.. to you who are a retard i wont appologize EVER, so go eat sh.it and die in a corner !
Leavin aside that at some point you threatened me with idiot stuff like you are some mobster or mafiot or whatever.. that you will beat me.. etc. Not that i am afraid.. of retards like you.. but just saying. 
I can still give you my address you can come look me up:D
But i think you are just a nerd that sits behind a screen and saw to many movies
So you are nothing but a pathetic reject, i am jailed np, i wont cry i was jailed before i can wait as many minutes as blacksea decides.. if he decides in your favour."
Buna dimineata!
Am postat personajul "Fedaykin" din diverse motive, respectivul personaj a ripostat prin mesaje postate regasite pe site-ul
www.lineage2.ro, iar eu am cules cateva din mesajele nou primite de la al nostru prieten logat , Fedaykin !!
Sa repeet LIMBAJUL DOMNULUI FEDAYKIN : "to you who are a retard i wont appologize EVER"-rupt din paragraful scris de dansul- la tine nu o sa-mi ceri scuze retardule !!!
Alt limbaj corespunzator caraterului : at some point you threatened me with idiot stuff like you are some mobster or mafiot or whatever.. that you will beat me.. etc. Not that i am afraid.. of retards like you - rupt din paragraf- eu l-am amenintat ca sunt "mafiot" si il omor din punct de vedere al jocului, lui nu ii e frica DE RETARZI CA NOI !
Si alt motiv si intelctual de altfel, va rog sa priviti la limbajul foarte elevat al domnisorului(de nevasta nu am auzit...si sincer la cum ii place alcoolul nu stiu cine l-ar lua ),DAR reuseste sa scoata din colivia fermecata " So you are nothing but a pathetic reject,i wont cry i was jailed before i can wait as many minutes as blacksea decides.."
Asadar ! daca un om ca fedaykin il doare la "banana" ,conform expresiei lui, are tupeul sa vorbeasca pe serv ce il taie inima fara sa nu i-a un ban sau 1 jail
atunci ne pierzi increderea la toti!
Nu face sa piara un server pe care toti il iubesc din diverse motive!
Dar daca tot dai ban dai si la Fedaykin(daca este in facultatile mintale)