BAN SAU JAIL FEDAYKIN !

Here you can report bad players. Dont forget ss.

BAN SAU JAIL FEDAYKIN !

Postby Varain » Thu Jun 17, 2010 5:43 am

[img]Buna dimineata,

Aici tin va reamintesc un caracter totusi vechi pe server dar greu de recunoscut (din cauza alcoolului, sunt ceva(toti) neuroni afectati) fedaykin !

Limbaj: indiscutabil dezlipit din dex(al surdo-betilor) , de "morti de mame de PULE de smecheri de figuri"
Limbaj2 : "ma pish pe mata si pe forumu mati" limbaj regasit(in alcool) si in pozele aferente postului

Acum sincer, au ban o gramada(SKYHAWK) ar fii prea de tot sa nu ii dai ban/jail la un om de nu-si tine (scula) nimik in pantaloni, si o arunca pe server!
Si mai ales nerespectuosii la 50 de ani (fedaykin) nu trebuie menajati, fac parte la 1000 de discutii si isi bag si isi scot diferite obiecte care ,"sunt imprumutate ",
din punct de vedere functional!

Va rog pune-ti capat la acestei nerusinari! Aveti atashate fisiere compromitatoare subiectului prezent discutiei.

[/img]
Varain

Re: BAN SAU JAIL FEDAYKIN !

Postby Varain » Thu Jun 17, 2010 5:56 am

[img]Buna dimineata,

Aici tin va reamintesc un caracter totusi vechi pe server dar greu de recunoscut (din cauza alcoolului, sunt ceva(toti) neuroni afectati) fedaykin !

Limbaj: indiscutabil dezlipit din dex(al surdo-betilor) , de "morti de mame de PULE de smecheri de figuri"
Limbaj2 : "ma pish pe mata si pe forumu mati" limbaj regasit(in alcool) si in pozele aferente postului

Acum sincer, au ban o gramada(SKYHAWK) ar fii prea de tot sa nu ii dai ban/jail la un om de nu-si tine (scula) nimik in pantaloni, si o arunca pe server!
Si mai ales nerespectuosii la 50 de ani (fedaykin) nu trebuie menajati, fac parte la 1000 de discutii si isi bag si isi scot diferite obiecte care ,"sunt imprumutate ",
din punct de vedere functional!
Pardon am uitat ceva, se pare ca lumea va submineaza autoritatea si trece la represalii anti-forum, ameninta playerii pentru eventualul post !
Va rog pune-ti capat la acestei nerusinari! Aveti atashate fisiere compromitatoare subiectului prezent discutiei.
Daca nu se vad pozele le repostez !
Va multumesc
Image
Image
Image
Varain

Postby Varain » Thu Jun 17, 2010 6:05 am

In caz ca mai este nevoie de poze, avem destule cu limbajul "pertinent" acestui personaj "intelectual" !!!!

Va rog luati masuri!

Va multumesc
Varain

Postby Sorin » Thu Jun 17, 2010 6:05 am

post removed
Last edited by Sorin on Thu Jun 17, 2010 8:56 am, edited 1 time in total.
I'm never wrong. One time, I thought I was wrong, but I was mistaken.
Image
Retired after 3+ Years, <3 old times, new l2 i dont understand >.<
http://www.discoverlineage2.com/en/
Sorin

Postby Varain » Thu Jun 17, 2010 6:37 am

"If blacksea considers fit to jail me then np i can take that i guess i crossed the line and for that i appologized to ruleta for the name calling and so.. to you who are a retard i wont appologize EVER, so go eat sh.it and die in a corner !

Leavin aside that at some point you threatened me with idiot stuff like you are some mobster or mafiot or whatever.. that you will beat me.. etc. Not that i am afraid.. of retards like you.. but just saying. :D

I can still give you my address you can come look me up:D
But i think you are just a nerd that sits behind a screen and saw to many movies
So you are nothing but a pathetic reject, i am jailed np, i wont cry i was jailed before i can wait as many minutes as blacksea decides.. if he decides in your favour.
"

Buna dimineata!

Am postat personajul "Fedaykin" din diverse motive, respectivul personaj a ripostat prin mesaje postate regasite pe site-ul www.lineage2.ro, iar eu am cules cateva din mesajele nou primite de la al nostru prieten logat , Fedaykin !!
Sa repeet LIMBAJUL DOMNULUI FEDAYKIN : "to you who are a retard i wont appologize EVER"-rupt din paragraful scris de dansul- la tine nu o sa-mi ceri scuze retardule !!!

Alt limbaj corespunzator caraterului : at some point you threatened me with idiot stuff like you are some mobster or mafiot or whatever.. that you will beat me.. etc. Not that i am afraid.. of retards like you - rupt din paragraf- eu l-am amenintat ca sunt "mafiot" si il omor din punct de vedere al jocului, lui nu ii e frica DE RETARZI CA NOI !

Si alt motiv si intelctual de altfel, va rog sa priviti la limbajul foarte elevat al domnisorului(de nevasta nu am auzit...si sincer la cum ii place alcoolul nu stiu cine l-ar lua ),DAR reuseste sa scoata din colivia fermecata " So you are nothing but a pathetic reject,i wont cry i was jailed before i can wait as many minutes as blacksea decides.."
Asadar ! daca un om ca fedaykin il doare la "banana" ,conform expresiei lui, are tupeul sa vorbeasca pe serv ce il taie inima fara sa nu i-a un ban sau 1 jail
atunci ne pierzi increderea la toti!
Nu face sa piara un server pe care toti il iubesc din diverse motive!

Dar daca tot dai ban dai si la Fedaykin(daca este in facultatile mintale)
Varain

Postby Sorin » Thu Jun 17, 2010 6:55 am

i removed my post.. doesnt matter. ban jail w/e
Last edited by Sorin on Thu Jun 17, 2010 8:12 am, edited 2 times in total.
Image
Sorin

Postby Varain » Thu Jun 17, 2010 7:08 am

Eu personal vreau sa vad daca intr-adevar se tine conte vorba, daca ski are 1 saptamana si mer in continuare pentru exprimare gresita !
Baieti sun curios cum se respecta serverul cu toate puse, daca merge sa le respectam sau nu ?!

Vad ca feidakin in continuare incalca toate rulile serv, INJURA, SFIDEAZA REGULILE VOASTRE,va vad daca se poate sa face !!!!

Frate lasati caracteru si faceti-va ceva nume
!!!!!
Varain

Postby Sorin » Thu Jun 17, 2010 7:14 am

post removed
Last edited by Sorin on Thu Jun 17, 2010 8:14 am, edited 1 time in total.
Image
Sorin

Postby Varain » Thu Jun 17, 2010 7:23 am

Deviem in alte discutii !!

Va rog uita-ti-va la primul post in care pretenul Fedaykin era "rupt in gura" de bautura, iar noi nu trebuie sa intelegem un personaj dominat de partea alcoolica si sa jigneasca!

Ramane la latidunea voastra, oricum e 0 din cauza influentelor alcoolice
Varain

Postby Varain » Thu Jun 17, 2010 8:13 am

Va rog frumos sa cititi !

Acest personaj Fedaykin(si-a revenit din alcool si prostiie) este competent sa aduca numeroase comentarii , semi pertinente- si scuze la idioteniile spuse si la alte comentarii postate pe servarul curent!

Din orice punct de vedere.... Domnitzu Fedaykin este NUMARUL 1 LA INJURAT la INJOSIT si DENIGRAT(astept explicatia din dex al domnului alcoolist "feida")

Va multumesc
Varain

Next

Return to Jail/Ban