NAJLEPSZY POLSKI KLANIK NA SERWIE :)

Recruiting

Moderator: Advanced users

Re: NAJLEPSZY POLSKI KLANIK NA SERWIE :)

Postby stig » Wed Feb 01, 2012 12:51 am

Myśle, że kilkuset polakó, rumunów i Greków się myli, a ty masz racje:) Mój młody padawanie. Możesz mi na Pan mówić.
by Ezekiel » Sun May 08, 2011 2:20 am
Blacksea check this character Bliss, we was pvp ing and he gives us Lightning Barrier lvl 16
first of all he is a elf dagger he cant have soulhound skills and second of all the max lvl of lightning barrier is lvl 15
stig

Postby HadronsCollidor » Wed Feb 01, 2012 1:02 am

Myślę, że nikt z tych kiluset Rumunów, Greków i Polaków nie ma nic innego do roboty tylko myśleć, jaki to ja głupi jestem. Jasne. :mrgreen: Tak czy inaczej frustrację wylewacie tylko wy i tylko tutaj, bo taki Broda tylko po polsku potrafi pobluzgać. :mrgreen: Ale nie tędy droga, "much to learn you still have, my padawan young." :mrgreen:
And this is more or less how do I work
Image
Wanna observe more? Go here :D http://www.cyriak.co.uk/lhc/lhc-webcams.html
HadronsCollidor

Postby stig » Wed Feb 01, 2012 1:09 am

Jeżeli w ogóle kiedyś coś w życiu osiągniesz poza nowymi meblami w swoim pokoiku w mieszkaniu rodziców to porozmawiamy. Jak narazie to wspinasz się powolutku:) Coś tam niby zarabiasz, ale mamusia karmi:) To wszystko jest żałosne i śmieszne, bo tłumaczysz to wspaniałym kontaktem z najbliższymi. Dla mnie to kicha niesamowita. Liznąłeś w szkole lingwistycznej kilka nowych słówek i profesora od razu mamy:) Zostań kimś a wtedy przyznam racje, jak narazie to jesteś mieszkającym z mamusią studencikiem z kiepskim wygladem, brakiem dziewczyny i otarciami na rękach po nieustannej masturbacji.
Blacksea check this character Bliss, we was pvp ing and he gives us Lightning Barrier lvl 16
first of all he is a elf dagger he cant have soulhound skills and second of all the max lvl of lightning barrier is lvl 15
stig

Postby HadronsCollidor » Wed Feb 01, 2012 1:15 am

I widzisz? Skaczesz po tematach jak kotka po gorącym blaszanym dachu. :mrgreen: Znów doszliśmy do inwektyw. :mrgreen: Mów sobie co chcesz, ja tam się cieszę z tego "wspinania się powolutku". Ty pewnie jeździsz Maybachem albo inną Hayabusą i masz willę w Konstancinie. :mrgreen: Ja mam na wszystko czas. Dla mnie niesamowitą kichą jest wmawianie ludziom w sumie tylko kilka lat młodszym, że nie wiedzą nic o życiu. ;) O wyglądzie nie wspomnę, bo z tego co widziałem Adonisem też nie jesteś. :mrgreen:
Image
HadronsCollidor

Postby stig » Wed Feb 01, 2012 1:17 am

HadronsCollidor wrote:I widzisz? Skaczesz po tematach jak kotka po gorącym blaszanym dachu. :mrgreen: Znów doszliśmy do inwektyw. :mrgreen: Mów sobie co chcesz, ja tam się cieszę z tego "wspinania się powolutku". Ty pewnie jeździsz Maybachem albo inną Hayabusą i masz willę w Konstancinie. :mrgreen: Ja mam na wszystko czas. Dla mnie niesamowitą kichą jest wmawianie ludziom w sumie tylko kilka lat młodszym, że nie wiedzą nic o życiu. ;) O wyglądzie nie wspomnę, bo z tego co widziałem Adonisem też nie jesteś. :mrgreen:

Przeczytaj to jeszcze raz, skup sie i popraw:) Bo z tych nerwów słówka ucinasz. I tak - masz czas na wszystko. Życie cię jeszcze z tego wybudzi:) No i tak adonisem nie jestem, ale do takiej świńskiej mutacji jaka występuje u ciebie sporo mi brakuje:)
stig

Postby HadronsCollidor » Wed Feb 01, 2012 1:25 am

Nie mam pojęcia co niby mam poprawić, słaba próba. :) O świńskich mutacjach nie będziemy tu rozmawiać, bo i nie ma o czym, ludzie brzydsi ode mnie odnosili sukces. Widziałeś kolesia, który założył megaupload? ;> Życie mnie wybudzi? Nie mów, że już zdążyłeś zdziadzieć i zgorzknieć? :mrgreen: Taki młody i piękny przecież jesteś. :mrgreen:
Image
HadronsCollidor

Postby TomciO » Wed Feb 01, 2012 6:19 am

Hadrons zainstaluj na tym swoim "486" l2 czas na świniobicie
TomciO

Postby stig » Wed Feb 01, 2012 9:47 am

HadronsCollidor wrote:I widzisz? Skaczesz po tematach jak kotka po gorącym blaszanym dachu. :mrgreen: Znów doszliśmy do inwektyw. :mrgreen: Mów sobie co chcesz, ja tam się cieszę z tego "wspinania się powolutku". Ty pewnie jeździsz Maybachem albo inną Hayabusą i masz willę w Konstancinie. :mrgreen: Ja mam na wszystko czas. Dla mnie niesamowitą kichą jest wmawianie ludziom w sumie tylko kilka lat młodszym, że nie wiedzą nic o życiu. ;) O wyglądzie nie wspomnę, bo z tego co widziałem Adonisem też nie jesteś. :mrgreen:

Większą kichą jest wmawianie ludziom starszym o kilka i kilkanaście lat, że są idiotami, a ty jesteś najmądrzejszy. To tak Cięmamusia wychowała? Będziemy musieli z nią porozmawiać, bo najwyraźniej będzie miała na ciebie wpływ do 40 roku życia a może i dłużej:)
stig

Postby HadronsCollidor » Wed Feb 01, 2012 1:52 pm

Tak? A nie jest idiotyzmem bumpowanie codziennie topiców o tym, jak to jeden z drugim skill nie działa (bo tak się komuś wydaje, nie ma na to żadnych dowodów) i że ktośtam koniecznie chce widzieć jakiegoś bossa bo jemu się należy? :mrgreen: To jest prywatny serv, admin jest tylko jeden, jak się nie podoba, każda jakaś kavla, sarissa czy inny wuj, gnój lub chuj może się przenieść na offa i skończyć pierdolić głupoty, że coś tu jest nie tak, bo jego postać zbyt wolno castuje i admin koniecznie musi to sprawdzić <tup tup nóżką>. :mrgreen: Dla mnie to jest idiotyzm i dziecinada i z tego głównie się śmieję trollując to forum. I tak, od takich ludzi jestem mądrzejszy. ;)
Image
HadronsCollidor

Postby stig » Wed Feb 01, 2012 2:18 pm

Jesteś ograniczony uważając, że tworzysz tu coś ciekawego i zabawnego. Wypowiedziałeś się właśnie na tematy, których w ogóle nie ogarniasz, nie rozumiesz. Jesteś tu tylko dla tego forum. O l2 masz zerowe pojęcie. Razem ze swoim koleszką Eze tworzycie zgrany duet odpowiedzi bezsensownych. Masa treści - zero przekazu. Ani to przydatne, ani zabawne. Pamiętaj, że jak cieszysz się z tego sam, tzn. że jesteś debilem, a nie, że inni tego nie kumają:)
stig

PreviousNext

Return to Clans